آریا بارون

آریا بارون توس

آریا بارون

آریا بارون توس

درب سرد خانه آریا بارون

ارن ها مهمترین این مشکلات هستند ، مسمومیت با فرون هشدار دهنده ترین است. به منظور شناسایی نشتهای مضر در اوایل ، سطح فرون باید مرتباً کنترل شود. نگهداری منظم و منظم باید از خطر نگه داشتن محصولات غذایی در دمای مناسب جلوگیری کند. حتی کوچکترین تغییر در شرایط می تواند بر قوام تأثیر بگذارد ، در نتیجه نقض ایمنی مواد غذایی و مجازات های بالقوه است. [9]


یخچال و فریزر آسیب دیده می تواند برای ذخیره سازی و خنک سازی مواد غذایی مورد استفاده مجدد قرار گیرد و مورد استفاده مجدد قرار گیرد. خسارتی که ایجاد شده است ، مانند نشت کولر ، نشت کمپرسور ، قابل اصلاح و استفاده مجدد است. [10]


یخچالهای مسکونی

درب سرد خانه آریا بارون - در سال 1913 ، یخچال های خانگی و خانگی توسط فرد دبلیو ولف از فورت وین ، ایندیانا اختراع شد ، مدل هایی متشکل از واحدی که در بالای جعبه یخ نصب شده بود. [11] در سال 1914 ، مهندس ناتانیل بی ولز از دیترویت ، میشیگان ، ایده ای را برای یک واحد برودتی عملی الکتریکی ارائه داد که بعداً پایه و اساس کلویناتور شد. یخچال و فریزر مستقل ، دارای یک کمپرسور در قسمت زیرین کابینت ، توسط آلفرد ملوس در سال 1916 اختراع شد. ملوس این یخچال را به صورت تجاری تولید کرد اما توسط ویلیام سی دورانت در سال 1918 خریداری شد ، وی شرکت Frigidaire را برای تولید انبوه یخچال ها راه اندازی کرد . در سال 1918 شرکت کلویناتور اولین یخچال را با هر نوع کنترل اتوماتیک معرفی کرد. یخچال و فریزر جذبی توسط بالتزار فون پلاتن و کارل مونترز از سوئد در سال 1922 اختراع شد ، در حالی که آنها هنوز دانشجوی انستیتوی فناوری سلطنتی در استکهلم بودند. این موفقیت در سراسر جهان به دست آورد و توسط الکترولوکس تجاری شد. از دیگر پیشگامان می توان به چارلز تلیر ، دیوید بویل و رائول پیکت اشاره کرد. کارل فون لینده اولین نفری بود که حق ثبت اختراع و ساخت یخچال فشرده و کاربردی را فراهم کرد.


این واحدهای خانگی معمولاً به نصب قطعات مکانیکی ، موتور و کمپرسور در زیرزمین یا اتاق مجاور نیاز داشتند در حالی که جعبه سرد در آشپزخانه قرار داشت. یک مدل 1922 وجود داشت که شامل یک جعبه سرد چوبی ، کمپرسور خنک کننده آب ، یک سینی مکعب یخ و یک محفظه 9 فوت مکعبی (0.25 متر مکعب) بود و 714 دلار هزینه داشت. (یک فورد مدل T مدل 1922 حدود 476 دلار هزینه داشت.) تا سال 1923 ، کلویناتور 80 درصد از بازار یخچالهای برقی را در اختیار داشت. همچنین در سال 1923 Frigidaire اولین واحد خودگردان را معرفی کرد. تقریباً در همین زمان کابینت های فلزی پوشیده از پرسلن شروع به ظهور کردند. سینی های مکعب یخ در طول دهه 1920 بیشتر و بیشتر معرفی شدند. تا این زمان انجماد عملکرد کمکی یخچال مدرن نبود.



یخچال "Electric-Monitor" جنرال الکتریک ، در سال 1927 ، با قیمت 525 دلار ، با اولین کابینت تمام استیل ، طراحی شده توسط Christian Steenstrup [13] معرفی شد.

اولین یخچال و فریزر که مورد استفاده گسترده قرار گرفت ، یخچال جنرال الکتریک "مانیتور-تاپ" بود که به دلیل شباهت آن به برجک اسلحه در ناو جنگی USS Monitor از دهه 1860 در سال 1927 در اصطلاح عمومی معرفی شد. [14] مجموعه کمپرسور ، که گرمای زیادی را از خود ساطع می کند ، در بالای کابینت قرار داده و توسط یک حلقه تزئینی محصور می شود. بیش از یک میلیون واحد تولید شد. به عنوان محیط یخچال ، این یخچال ها از دی اکسید گوگرد استفاده می کنند ، که خورنده برای چشم است و ممکن است باعث از بین رفتن بینایی ، سوختگی و ضایعات پوستی دردناک ، یا متیل فرمت شود ، که بسیار قابل اشتعال است ، برای چشم مضر است و در صورت استنشاق سمی است. بلعیده شده است. [15]


معرفی فرون در دهه 1920 بازار یخچال و فریزر را در دهه 1930 گسترش داد و جایگزین ایمن و کم سمیتی برای مبردهای قبلی استفاده کرد. فریزرهای جداگانه در طی دهه 1940 معمول شدند. اصطلاح مشهور در آن زمان برای واحد منجمد کردن عمیق بود. این وسایل یا لوازم خانگی تا قبل از جنگ جهانی دوم برای استفاده در خانه تولید انبوه نمی کردند. [16] دهه های 1950 و 1960 شاهد پیشرفت های فنی مانند یخ زدایی خودکار و یخ سازی خودکار بود. یخچالهای با کارایی بیشتر در دهه 1970 و 1980 تولید شدند ، حتی اگر مسائل زیست محیطی منجر به ممنوع کردن مبردهای بسیار م (ثر (فرون) شود. مدل های اولیه یخچال (از سال 1916) دارای محفظه سردی برای سینی های مکعب یخ بود. از اواخر دهه 1920 ، سبزیجات تازه از طریق انجماد توسط شرکت Postum (پیشگام جنرال فودز) که با خرید حقوق روشهای منجمد تازه موفق Clarence Birdseye ، این فناوری را بدست آورده بود ، پردازش می شدند.


سبک های یخچال و فریزر

در اوایل دهه 1950 اکثر یخچال ها سفید بودند ، اما از اواسط دهه 1950 تا امروز طراحان و تولیدکنندگان رنگ را روی یخچال ها می گذارند. در اواخر دهه 1950 / اوایل دهه 1960 ، رنگ های پاستلی مانند فیروزه ای و صورتی رواج پیدا کردند و در برخی از مدل ها پوشش کروم براق (شبیه رنگ ضد زنگ) موجود بود. در اواخر دهه 1960 و در سراسر دهه 1970 ، رنگهای رنگی زمین از جمله Harvest Gold ، Avocado Green و بادام محبوب بودند. در دهه 1980 رنگ مشکی مد شد. در اواخر دهه 1990 فولاد ضد زنگ رواج یافت. از سال 1961 گروه بازاریابی رنگ تلاش کرده است تا رنگ وسایل و سایر مواد مصرفی را هماهنگ کند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد